Er dit nytårsforsæt at realisere et specifikt MÅL?

Så får du opskriften her ….

Har du nogensinde holdt dig selv tilbage fra at sætte mål, fordi du dybt inde i dit sind, ikke stoler på at du realiserer det?
Og kender du følelsen af, at du er bestemt for noget større… Men så er der en lille djævel, der hvisker dig i øret, at du ikke er noget særligt.
Den lille djævel er også altid klar med 100 undskyldninger for hvorfor det ikke lige er i dag, du har tid til at beskæftige dig med at arbejde mod dit mål.

Følelsen af at nå dit mål er ubeskrivelig …!
Det er som at finde krukken med guld for enden af regnbuen!

Den følelse vil jeg rigtig gerne inspirere dig til at opleve.
For når du første én gang har oplevet suset, så bliver du totalt afhængig. Det er en sund afhængighed – for den gør dig lykkeligere.

Vi plejer at læse tips om hvordan vi SÆTTER mål,.
Her er tips til hvordan du gør dem FÆRDIGE.

 1. Skriv målet ned
  Så er du nemlig nået halvvejs.
 2. Sig målet højt hver dag
  Når vi siger noget højt føles det mere virkeligt.
  Vurder negative følelser og tanker nøgternt
 3. Negative følelser, som tvivl, frygt, forvirring, ubeslutsomhed, eller når du siger ”Jeg ved ikke hvordan….” kommer altid op og prøver at forstyrre din målrettethed. Det er helt normalt.
  Frygt betyder ikke nødvendigvis at der er noget at være bange for. I denne situation betyder det, at du giver slip på noget gammelt og velkendt, og at en del af dig er utryg ved forandringer.
 4. Brug ord som giver dig indre styrke og målrettethed
  Hver gang du føler dig fristet til at sige ”Jeg ved ikke hvordan …” – så skift ordene ud med ”Sådan her gør jeg for at finde løsningerne”. Så går hjernen i gang med at finde løsninger, og det får dig med det samme til at føle dig mere veltilpas.
 5. Fortæl andre om dit mål – så forpligter det mere
  Lige et pip – lad være at bruge din partner til denne rolle (det bliver nemt en negativ oplevelse). Vælg en person som vil dig det godt – men ikke køber dine undskyldninger.
 6. Fejring af alle de små sejre undervejs på vej mod målet
  Her skal du være på vagt overfor negative tanker, som ”Jeg har jo ikke gjort noget særligt..” eller ”Der er lang vej igen”. Den slags tanker er en slags perfektionisme, som aldrig tillader dig at føle dig tilfreds. Modgiften er at neutralisere den slags tanker, ved at tænke ”Det er ikke sandt”.
 7. Tillad dig selv at føle dig glad og sejrrig hver gang du når til en milepæl
  Hemmeligheden ved at nå mål er at TRO på projektet før du har noget BEVIS for at det lykkes.
  Når du tillader dig selv at føle dig sejrrig over de små sejre, styrker du troen på, at du når i mål.

Hvis du har brug for hjælp til at lære praktiske strategier, som trækker dig mod succes, så kan jeg tilbyde at hjælpe dig.
Tag et kig på mit 6 ugers personlige coachingsforløb: “Knæk Salgskurven på under 45 dage”

Jeg ønsker dig masser af Lykke og Succes!

Kærlig hilsen

Kirsten