Mangel på struktur og organisering af din virksomhed blokerer væksten

Sæt dig i chefstolen og led DIG SELV

Hvis du drømmer om se din virksomhed vokse, så skal den grundlæggende struktur og organisering være på plads. Hvis du er som de fleste af os, så gætter jeg på, at der ikke findes en beskrivelse af processerne i hver enkelt funktion i din virksomhed.
Den gode nyhed er, at det er et problem der kan løses.


Den tid du bruger på dette er godt givet ud. Gevinsten er nemlig, at du får lejlighed til at kigge alle processerne efter i sømmene.
Nogle processer kan måske automatiseres, andre kan gøres mere simple og andre igen kan måske helt udelades.

Din første medarbejder

Den dag din virksomhed har så meget vokseværk, at du ansætter din første medarbejder, bliver du lykkelig for, at du gav dig tid til at beskrive funktioner og processer. Så kan du nemlig hurtigere klæde din nye medarbejder på til at aflaste dig

Når du ansætter din første medarbejder, så er her et tip:
Sørg for at medarbejderen også udfører indkomstgenererede funktioner.
Hvis du starter ned at ansætte en medarbejder, der kun tager sig af daglig administration og/eller regnskab, så bliver det kun en udgift for dig.
For at finansiere ansættelsen har du brug for at sætte skub i markedsføring og salg. For det er der pengene kommer fra.

Hvis du har brug for støtte og inspiration til at udvikle din virksomhed, så er mit personlige coachingprogram – ”Knæk Salgskurven på under 45 dage” – sikkert noget for dig.

Du kan også investere i et 6 måneders personlig coaching forløb med mig, hvor fokus er på innovation, dine mål og hvordan du når dem.

BOOK en GRATIS afklarende samtale, hvis du gerne vil vide mere.

 

Jeg ønsker dig masser af Lykke og Succes!

Kærlig hilsen

Kirsten